Polskie forum o MLP FiM
Fan kucyków
SSSSSSSSSSSSSeeeerrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooo???????????????????????
Na której lekcji??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Na przyrodzie i w-f-ie.
APO, nie spamuj.
Fan kucyków
Oj tam, oj tam.
Mam dziś świetny humor i mam na co bluzgać
Bluzgam na to, że wywaliłam dopiero co zaczętą Lunę, gdyż stwierdziłam, że źle dobrałam kolory. Bluzgam na to, że Magda dobrała mi się do telefonu i nagminnie oglądała tapety. Bluzgam także na grę w butelkę, w której musiałam biegać w podskokach po klasie śpiewając "Na kanapce chcę przemierzać śaiaaat..."
Fan kucyków
Hahahaha, graliście w butelkę?
Bluzgam na "starą, starą" (babcię ), bo nie pozwoliła Weronice iść na noc, bo jutro musi iść do szkoły -,-
Żal...
Bluzgam na to, że nie dokończyliśmy oglądania Smerfów, i teraz nie wiem, czy Papa Smerf i reszta bandy odnajdą Gwiazdogap.
Fan kucyków
Ale czy na prawdę graliście w butelkę??????????????
Bluzgam na Krystiana, bo miałyśmy oglądać te film, ale on miał "ważne rzeczy wydrukować", a tak naprawdę, to grał w grę -,-
Ale się wkurwiłyśmy...
Graliśmy, graliśmy...
Bluzgam na to, że wychowawczyni strasznie się na nas darła, bo robiliśmy gazetkę nie tak jak trzeba. Ostatni raz pomagam tym idiotom.
Fan kucyków
Bluzgam na... W sumie nie mam na co bluzgać, bo wakac...
Chwila... zwiedzanie starych kościołów...
Bluzgam na to, że mama krzyczała na mnie w domu za to, że "niemiło się do niej odnosiłam" i "miałam opuszczoną głowę i grzywkę na oczach"... Kurde, co jej się w moim wyglądzie nie podoba?
Fan kucyków
Bluzgam na to, że jutro wyjeżdżam, 10 dni bez komputera... Ze trzy dni przerwy, i znowu...
Bluzgam na to, ze są wakacje. Przymusowa robota w drukarni kurde, tylko 10 złotych na godzinę!!!, noszenie starych, utytłanych ciuchów, mycie brudnych aut... Nienawidzę wakacji...
Fan kucyków
W sumie w roku szkolnym można było się pośmiać z... ubrań Wiktorii xD
Teraz tego zabraknie
Bluzgam na to, że wyjadę w góry - a mam lęk wysokości!
Fan kucyków
LoL, jedziesz w góry?
Bluzgam na to, że dzisiaj wyjeżdżam, wejdę tu dopiero 8 lipca
Szkoda... A ja 4 lipca wyjeżdżam na 8 dni. Może z fonka będę wchodziła.
Fan kucyków
A od 12 lub 13 znowu wyjeżdżam... Nad morze i będę 24 lub 25
Wyślesz mi życzenia na forum?
Ostatnio edytowany przez Fluttershy (2013-06-29 11:52:07)
Ah, tak, masz przecież urodziny niedługo...
Bluzgam na to, że musiałam dzisiaj obcinać gałęzie i ścinać drzewo z tatą - moje włosy są katastrofą...
Fan kucyków
No właśnie...
Niedługo urodziny
Bluzgam na to, że będę teraz musiała jeździć taczką z ziemią.
Fan kucyków
Suuuuuuuuuper! Ja też bym chciała pojeździć taczką
Taczką pełną ziemi! Nie pustą. Dzisiaj też woziłam gałęzie taczką.
Fan kucyków
Yay! Taczką pełną ziemi!
Bluzgam na głupich sąsiadów, którzy się na mnie gapią.
Nowy użytkownik
A ja bluzgam na to, że nie mogę znaleźć fajnego avka. I może dlatego, że nie mam kontaktu z przyjaciółmi...
Bluzgam na to, że ciągle jestem ganiana do grabienia trawy.